Vuits i nous i cartes que no lliguen

Un any més, a Jocs al segon estem de festa. Avui és Sant JoCdi i, per celebrar-ho, hem preparat un joc que explica La veritable història de Sant JoCdi. El d’avui fa referència a una dita popular: vuits i nous i cartes que no lliguen, ja que es juga amb una baralla molt especial feta amb els 4 vuits, els 4 nous i una carta de cadascun dels altres números. I tot plegat amb una ambientació històrica: La llumanera de Nova York, una publicació que es va editar en aquella ciutat a finals del segle XIX.

Podeu trobar les instruccions en català aquí i en castellà aquí.

Bona diada!

 

Un año más, en Jocs al segon estamos de fiesta. Hoy es San JoCdi y, para celebrarlo, hemos preparado un juego que cuenta La verdadera historia de SanJoCdi. El de hoy hace referencia a un dicho popular: vuits i nous i cartes que no lliguen, ya que se juega con una baraja muy especial hecha con los 4 ochos, los 4 nueves y una carta de cada uno de los otros números. Y todo ello con una ambientación histórica: La Llumanera de Nueva York, una publicación que se editó en aquella ciudad a finales del siglo XIX.

Podéis encontrar las instrucciones en catalán aquí y en castellano aquí.

¡Feliz día de Sant JoCdi!