El francotirador!

Joc de precisió i agudesa visual en el que hauràs de demostrar les teves habilitats de “killer”, es el Counter Snipe.

La mecànica és molt fàcil, dins de la pantalla (molt ben ambientada i amb mil raconets per amagar-te) apareixeran diversos militars, son els teus enemics. Cada cop quen en puguis eliminar un en sortirà un altre i així fins que et quedis sense temps. D’entrada tindràs 60 segons per anar matant, però a mesura que vagis eliminant contrincants, sumaràs segons extra (i si els mates d’un tret al cap tindràs més puntuació).

La paciencia es bàsica en aquest joc, ja que el més complicat es trobar els militars escampats per la pantalla, un cop trobats, pressiona la tecla espai i dispara amb el ratolí… i a per un altre enemic.

Un cop tinguis una bona base, és molt recomanable l’opció multijugador, on podràs demostrar les teves habilitats contra altres jugadors d’arreu de la xarxa.

Aquí podreu veure una demostració de l’opció multijugador.