Cinc minuts per joc

No sé si això us haurà passat alguna vegada o no però a mi si. Triar un joc no és tant fàcil com sembla. Moltes vegades comprem un joc sense parar a pensar si realment cobreix les nostres necessitats. En aquestes dates senyalades on els regals estàn “gairebé obligats” no parem a pensar què comprem i d’això vull parlar-vos avui.El cas és que com jugador actiu que sóc m’ha passat què quan he comprat un joc i l’he “tastat” m’he adonat que realment esperava una altra cosa. Fa uns mesos vaig descobrir la web de cinc minuts per joc. Trobo que és una eina molt correcta i una idea molt ben pensada. Es tracta d’una web plena d’informació del mon dels jocs, moltes novetats, informació d’autors i productors de jocs, etc…

El que més em crida l’atenció és el seu canal TV. Aquí tenen videos de cinc minuts de durada on expliquen molt ràpidament la temàtica i dinàmica d’un joc en concret. Després de veure un video saps perfectament que és el que et trobaràs al joc i si realment aquest és el més encertat per a les teves necessitats. Encara no hi ha un gran repertori de jocs, però amb el temps es van penjant més, creant així una eina molt bona per estar informat de totes les novetats al mon dels jocs.

S’ha acabat comprar un joc per desterrar-lo al fons de l’armari.