La casa de la platja

Et trobes atrapat a la caseta que tens a la platja… com poder sortir-ne?

Amb aquesta simple frase comença el joc Oceanside Escape 3. Com podeu deduir tant sols amb el títol, la finalitat del joc es trobar la manera d’escapar de la casa en qüestió. Així doncs, a base de buscar, remenar i al final trobar pistes, objectes, claus, etc.  heu de ser capaços de sortir de la preciosa mansió de la vora del mar.

Cal reconèixer que les labors de cerca, no son del tot simples, ja que has de ser espavilat i emmagatzemar tot tipus d’informació que et sembli rellevant durant el joc. Qualsevol objecte et pot ser útil, això si l’has d’usar al moment adequat. Qualsevol frase escrita pot ser la pista definitiva per arribar a trobar la Clau dorada que et portarà a la sortida.

Pels més impacients, us deixo l’enllaç del vídeo del walkthrough, un personatge que amb 3 minuts i poc us mostra com sortir de la vivenda.

Per últim si us agraden aquests tipus de jocs i voleu jugar a les versions anterior aquí en teniu els enllaços.

Oceanside Escape 1

Oceanside Escape 2