De sumes, restes i més operacions

Sempre he estat d’aquelles persones molt observadores dels números que ens envolten, buscant les relacions i capficant-me amb el seu significat. Suposo que el fet de tenir un pare professor de matemàtiques hi ha tingut quelcom a veure.

Per això quan vaig arribar a aquesta pàgina, no tinc ni idea com, em va fer posar la rialla a la cara i no perdre-la amb una llarga estona.

En un principi tant sols vaig provar un dels jocs que la pàgina ofereix, però remirant per la plana vaig descobrir un gran món numèric.

Us faig entrega d’uns quants jocs amb els quals no parareu de fer anar el cervell al màxim. Segur que ningú de nosaltres fem multiplicacions de nombres de dues xifres de cap, doncs es un bon moment per veure com te les empesques per fer-ne tantes com puguis amb el temps que t’ofereix la computadora.

No puc amagar la il·lusió que em fa compartir amb vosaltres aquests enllaços. Són petits reptes que cadascú es posa, jo m’hi he enganxat una bona estona, gaudiu-los molt i recordeu que no tot s’acaba amb les calculadores.

PD: Les instruccions de cada joc esta amb anglès però són molt intuïtius i fàcils d’entendre.

Joc 1 – Multiplicacions de dos xifres

Joc 2 –Sèries de números

Joc 3 –Operacions amb números romans

Joc 4 –Operacions de tot tipus

Joc 5 –Cada cop un més

Joc 6 –Operacions ràpides