Jocs de confessions a RAC1

Avui hem dedicat el programa als jocs de consultori. El fil argumental és Buzz it! un joc de de Reiner Knizia publicat per Asmodee. Reiner Knizia és un dels autors de jocs de taula més prolífics del moment.

Tu gat menja caca és un joc de confessions molt proper al psicoanàlisi. Podeu trobar les instruccions en aquest article de La Vanguardia.

Un altre joc de confessions és el Jo mai mai on els participants han de dir una acció que mai han fet. Beuen (o paguen penyora) els altres participants que sí que han fet aquella acció. Una de les partides més populars d’aquest joc la van jugar a Lost.

I acabem amb una recomanació. El proper 11 d’agost al Museu de l joguina de Sant Feliu de Guíxols celebren el seu 10è aniversari amb una activitat nocturna per tot el museu. Aquí hi podreu trobar tota la informació.

[audio:https://jocs.org/wp-content/uploads/2010/08/20100805-Jocs-de-confessions.mp3]