Robin Hood!

Traslladeu-vos a l’antiga edat mitja per tal de posar-vos a la pell del nostre personatge d’avui, en Robin Hood, gràcies a Gibbets 2.

Aprofitant que fa poquet que s’ha estrenat a la gran pantalla la pel·lícula de Robin Hood, us deixem un joc on poder demostrar les vostres habilitats com arquers.

La vostra missió serà salvar de morir penjats al vostres companys d’aventura.  En cadascun dels nivells del joc, la vostra punteria serà la clau per tal de d’alliberar a tots els penjats. Si teniu la certesa de poder salvar-los a tots dins del temps, inclús podeu dedicar-vos a recollir els punts de la pantalla.

Es un bon joc per passar una estona demostrant les habilitats als companys de feina. Com a gran diferència del primer “Gibbets”, aquesta edició, inclou com molts jocs actuals els “èxits” una sèrie de reconeixements que et dona si superes certs objectius. A banda les han incorporat unes pantalles amb forma de “Bonus” que donen molt joc.

Ja sabeu com passar una bona estona fent el Guillem Tell!

Si voleu veure primer com es juga aquí teniu un vídeo dels 20 primers nivells, la resta descobriu-los vosaltres.