Jocs de taula: Koi Koi

La primavera porta les primeres tardes de bon temps de l’any i hi ha un joc perfecte per aquests moments, doncs trobo que la temàtica d’aquest té molta relació amb l’entorn natural que ens envolta aquests dies. Sabeu quin és? No?

El Koi Koi és un joc japonès que es juga amb una hanafuda. Pertany a la familia dels jocs de pesca, es a dir, aquells jocs de cartes que consisteixen en emparellar una carta de la mà amb una carta de les expossades sobre la taula.

Al Japó té molts i molts seguidors però gràcies a la nous usos de la tecnologia com internet o les consoles, aquest joc, de mica en mica es va fent un lloc als repertoris de jugadors experimentals. I es que els jocs japonesos no sé que tenen… Per exemple, Nintendo DS té una versió de Koi Koi al repertori de 42 juegos de siempre.

Podreu jugar online al Koi Koi clicant aquí, i si em permeteu, amb una gràfica molt xula!!