That Gravity Game

Marsh, aquest es el nom del personatge del joc d’avui, That Gravity Game.

La gent del portal “Newgrounds” ens aporten molts jocs flash i en aquest concretament, haurem d’estar molt atents a la força de la gravetat. Al joc que us presentem, aquesta energia tant potent que ens atreu sempre cap al centre de la terra, canvia tot sovint, fent que el nostre protagonista se les hagi d’empescar per poder superar els diferents nivells.

En Marsh te l’objectiu de trobar la sortida de cada nivell, i per fer-ho s’haurà d’ajudar de la gravetat, posant-la de la seva banda per anar avançant a través del nivell fins arribar a la porta que el conduirà al següent. Un total de 30 pantalles composen el joc, cadascuna més complicada i que l’anterior i amb més entrebancs pel nostre petit homenet.

Una de les virtuts de That Gravity Game, es que la pròpia pantalla ens indica com superar el nivell, tant sols cal anar llegint les indicacions que et surten escrites a les parets per on transcorre el joc i d’aquesta forma podràs “passar-te” el nivell.

Si sou molt ansiosos i no us podeu esperar a arribar al final pel vostre propi peu, aquí teniu un vídeo de com acabar el joc amb 7 minuts.

PD: Si arribeu al final, no us perdeu el ball de la família Marsh!