Super Crazy Gutiar Maniac Deluxe 2

Interessant joc on cadascú pot demostrar les seves habilitats com a suposat guitarrista d’un grup de Rock & Roll. Aquest peculiar joc flash, transforma l’atmosfera d’un concert a la pantalla del teu ordenador.

Fins ara coneixia jocs i aplicacions per a consoles de format televisió (PS3, Wii, etc…) així com també per a ordenador de sobretaula, ja sigui utilitzant un complement en forma de guitarra o el propi teclat, però aquesta versió es pot jugar inclús amb el portàtil, tot un luxe.

D’entrada el joc et permet escollir entre dues guitarres (les mítiques Les Paul o Stratocaster) un cop fet aquesta elecció toca decidir quina cançó volem rock&rollejar. Amb tot això fet, ara toca lluir-nos tot movent les nostres mans de músic. Amb les tecles de direcció i les lletres A, S i D en tenim prou per poder entonar infinitats d’acords i cançons.

Us deixo també dos vídeos interessants amb dos “Perfects” (1r vídeo i 2n vídeo). Potser no han tocat una guitarra amb la seva vida, però aquí se’n surten mes bé que ningú!

Rock&Roll baby!