El que més enganxa!

Remenant per la xarxa he fet cap a una web força interessant on se’ns presenten els 15 jocs flash mes additius de tots els temps. Aquesta llista ha estat elaborada pel propi creador del web i basant-se amb les aportacions dels subscriptors del seu web i d’aportacions d’especialistes amb la matèria.

Al tractar-se de la llista dels 15 jocs mes additius, hi ha certes complicacions per triar quin es el que més enganxa de tots. Però de moment us n’explico un que fa molt bona pinta, es l’”Stackopolis. La finalitat d’aquest joc es construir-te la teva ciutat a base de “blocks” maons. La mecànica del joc es molt simple i ràpidament s’aprèn, ja que tant sols es qüestió de fer clics de ratolí.

Al principi de cada nivell tens una sèrie de maons distribuïts sobre un terreny i el teu objectiu és canviar-los de lloc per que et quedin ubicats tal i com es mostra al mapa inferior blau que t’apareix a la pantalla. Si aconsegueixes fer les piles amb el nombre indicat de maons dins del temps que et donen, superaràs el nivell i a per una altra peça de la teva ciutat.

En aquest vídeo podreu observar la mecànica de joc i com resoldre els 4 primers nivells.

No sigueu tramposos i proveu-ho pel vostre compte!