Ludoclub

CineclubFa uns quants mesos vaig comprar aquest llibre. Ja és estrany en mi que, havent la versió catalana i l’espanyola, esculli l’espanyola… però em va agradar molt la curosa presentació de l’edició feta per Reservoir books (amb unes guardes d’allò més cinematogràfic).

Quan vaig acabar el llibre (no us explicaré res, ja us el buscareu i el llegireu) em va venir la pregunta: i si féssim el mateix amb jocs? Així que vaig demanar a diverses persones del món de l’educació (de tots els àmbits: mestres o persones que porten la direcció d’una escola, pares i mares i persones d’altres camps de l’educació) que em diguessin quins són per ells els valors fonamentals.

D’aquí se’n va derivar un parell d’articles per l’ES de La Vanguardia. Aquí teniu el primer i el segon. Les imatges, com sempre excel·lents, són de la Luisa Vera.