La Guerra dels sexes

joc del petoL’eterna competició entre gèneres es posa de manifest!

Un joc per perdre les “vergonyes” aquest estiu i passar una bona estona; ideal per trobades on es vulgui trencar el gel i per persones amb ”papallones a la panxa”.

Per jugar, necessitarem un grup d’uns 16-20 jugadors; i , a poder ser, del mateix nombre de nois i noies perquè el joc tingui tota la seva gràcia.

Desenvolupament:

1. Ens dividirem en dos equips: els nois per una banda i les noies per l’altre.

2. Els nois es repartiran les lletres de l’abecedari (a,b,c,d,e,…) i les noies els números (1,2,3,4,5…)

3. Després, tots els jugadors formaran un cercle asseguts, situats un si un no, de manera que trobem alternats els dos gèneres. Un jugador d’un dels equips es situarà al mig, també assegut,  d’on no es podrà moure.

4. La persona del mig serà l’encarregada d’iniciar el joc. Haurà de dir una lletra i un número i els dos anomenats s’aixecaran per actuar!

5. Un d’ells, haurà de fer un petó al que està assegut al mig, i  l’altre haurà d’impedir-ho fent-li un petó al seu contrincant abans que aconsegueixi el seu objectiu. Per saber que cal que faci cada un, seguiran el següent criteri: Si la persona situada al mig és una noia, el noi anomenat és el que haurà d’aconseguir fer-li un petó.  i la noia, la que haurà d’impedir-ho.

En cas contrari, si la persona del mig és un noi, serà la noia la que haurà de fer-li el peto al del mig i el noi  anomenat impedir-ho, no cal dir que tot si val!

6. El que perdi, passarà a ser la persona del mig i a iniciar el joc altre vegada.

Recomanem canviar de tan en tan els números i les lletres per mantenir el factor sorpresa del joc.

I si us fa mandra llegir… sempre ens quedarà un vídeo…