Mansion impossible

mansion-impossibleMansion impossible és un joc per a ambiciosos. Es comença amb 100k (vés a saber quina moneda és aquesta!) i cal imcrementar els diners fins a poder comprar una gran mansió que presideix la zona de joc.

Per fer-ho cal comprar cases (sempre amb els diners de què es disposa) i esperar que pugin de preu. Cal anar amb compte perquè el preu arriba fins un punt i després torna a baixar. Així que si es disposa de més d’una casa, cal tenir un ull a cadascuna per tal de no perdre diners.

Segons la ubicació de la casa el seu preu inicial és diferent, i els guanys també.

No hi ha cap element en contra, només un comptador del temps que s’ha trigat en assolir l’objectiu de la mansió.

Valoració

Originalitat del tema: 5/5

Originalitat de la mecànica del joc: 5/5

Rejugabilitat: 3/5

Senzillesa de les normes: 5/5