Jugar fent clic!

Altres, Hem anat

Avui al Via lliure de RAC1 hem parlat de jocs per fer amb una càmera de fotos. Hem proposat:

1. Onephotoaday. La Chantelle proposa fer una foto cada dia. Al seu bloc ens proposa un llistat de temes per fotografiar-los. A més m’agrada especialment la manera com s’autoexplica.

2. Fotos encadenades. Un joc per fer una cadena o per jugar amb dos participants. Un jugador fotografia alguns objectes, el següent jugador ha de fer-ne una altra que inclogui com a mínim un dels objectes de la primera fotografia.

3. On és? Un jugador amaga un objecte a casa, o a un lloc d’un població, i li fa una foto de molt aprop. Els altres jugadors han de trobar-lo. A més el primer jugador pot donar pistes sonores.

4. On sóc? Un jugador fotografia un lloc de la ciutat. L’altre jugador ha d’anar al lloc que es pot veure a la imatge i fer-se’n una altra amb la fotografia a la mà (impresa o amb el mòbil). Aix! I si d’això feu un repte en colla per jugar-se un sopar? Qui trobarà primer les imatges dels altres?

5. Binomi fantàstic. Es trien dues imatges a l’atzar i tots els jugadors han d’inventar-se una història amb aquestes imatges de protagonista.

Ah! La fotografia que acompanya aquesta entrada pertany al Jejune Institute… una iniciativa ben curiosa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada