Jugar fent clic!

Avui al Via lliure de RAC1 hem parlat de jocs per fer amb una càmera de fotos. Hem proposat:

1. Onephotoaday. La Chantelle proposa fer una foto cada dia. Al seu bloc ens proposa un llistat de temes per fotografiar-los. A més m’agrada especialment la manera com s’autoexplica.

2. Fotos encadenades. Un joc per fer una cadena o per jugar amb dos participants. Un jugador fotografia alguns objectes, el següent jugador ha de fer-ne una altra que inclogui com a mínim un dels objectes de la primera fotografia.

3. On és? Un jugador amaga un objecte a casa, o a un lloc d’un població, i li fa una foto de molt aprop. Els altres jugadors han de trobar-lo. A més el primer jugador pot donar pistes sonores.

4. On sóc? Un jugador fotografia un lloc de la ciutat. L’altre jugador ha d’anar al lloc que es pot veure a la imatge i fer-se’n una altra amb la fotografia a la mà (impresa o amb el mòbil). Aix! I si d’això feu un repte en colla per jugar-se un sopar? Qui trobarà primer les imatges dels altres?

5. Binomi fantàstic. Es trien dues imatges a l’atzar i tots els jugadors han d’inventar-se una història amb aquestes imatges de protagonista.

Ah! La fotografia que acompanya aquesta entrada pertany al Jejune Institute… una iniciativa ben curiosa.