Inauguració de Molles, engranatges i píxels

Notícies, On anar

Avui volem convidar-vos al a inauguració del darrer projecte on hem estat implicats l’equip de Jocs al segon. Es tracta de Molles, engranatges i píxels, una exposició que repassa l’estreta relació entre el joc i la tecnologia, que fa una lectura a molta de la tecnologia que usem quotidianament explicada a través d’objectes que serveixen per jugar. I quan parlem de tecnologia, fem referència a tot tipus de tecnologia: la més petita, formada per només un element (la de les baldufes, els imants o les gomes elàstiques), la que posa en relació diferents elements (les màquines de causa-efecte o els engranatges que s’amaguen darrer els cotxes de pullback) i la digital.

Si us ve de gust, ens trobareu aquest dijous 28 a partir de les 17h amb una sèrie de jocs, i a les 19h en l’acte oficial (aquí podreu veure la imatge més gran).

Us animeu?

8 pensaments sobre “Inauguració de Molles, engranatges i píxels

    1. coco-missari (fa por!!!)

      Aix les xarxes 2.0… ens ajuden a estar assabentats de tot el que passa i tot el que fem… seria una pena no usar-les (i més quan parlem de tecnologia!!!)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada