Xogos populares

Webs

Seguint la mirada que aquesta setmana estem fent al món dels jocs tradicionals, podeu fer una mirada al web de xogos populares, un espai coordinat per Lois Pardo i dedicat a tot el que passa en els jocs tradicionals a Galícia.

El web està en gallec, portuguès espanyol i anglès (amb una mica de bona voluntat el gallec s’entén perfectament) i recull tant esdeveniments de les diferents entitats i associacions que es mouen a Galícia, el que passa a l’Associació europea de jocs i esports tradicionals, i recursos pràctics per poder aprendre aspectes del joc tradicional.

M’agrada especialment l’apartat dedicat a les diferents modalitats del joc de a chave, que ens ajuda a descobrir la diversitat d’aspectes que es mouen al voltant d’un joc tradicional.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada