Torna el joc més difícil del món!

Videojocs

the-worlds-hardest-game-2-bigSegur que recordareu la primera entrega del “The Worlds Hardest Game” doncs avui fent visita obligatòria per la pagina web de jocs flash www.armorgames.com he descobert la segona entrega del joc.

La forma de jugar-hi és idèntica a la primera part del joc, el teu personatge es un quadradet vermell, que ha de recollir totes les boles grogues que hi hagi al nivell per tal de completar-lo. La mecànica es fàcil però el nivells no ho són gens ni mica (tot el contrari).

Pels que tingueu una bona estona per gaudir-lo i suficient pàciencia, aquí us deixo la segona part del Joc més difícil del món 2 o això diuen!

Per que us capteu el nivell, aquí teniu l’última pantalla d’aquesta segona entrega. Cliqueu aquí.

2 pensaments sobre “Torna el joc més difícil del món!

    1. Gràcies Ferran. Ja està arreglat. Per cert, i de bon rotllo, ja posats a fer podries corregir la gran quantitat de faltes d’ortografia del teu web. I si, com sospito, jocs.cat també és teva… podria estar en català!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada