Rentat de cara

Webs

invasorsHi ha dues webs d’empreses que es dediquen a fer jocs que en els darrers mesos han rentat la seva cara així que és un bon moment d’anar-les a fer una visita. Com una invasió, cada dia som més!

  • Clarió és una empresa valenciana de recursos lúdico-educatius que proposa projectes, actvitats i recursos basats en el joc i la participació. Al seu davant hi ha el Marc Brell, que l’heu pogut llegir en alguna de entrada de jocs.org dedicades als jocs de rol.
  • Paités Jocs és l’empresa que, entre altres coses, es dedica a fer jocs.org. Com Clarió ens dediquem a la creació de jocs i a la seva producció i dinamització. També ens podeu trobar al nostre flickr.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada