Street Fighter

Street Fighter TitleQui no coneix aquest mític joc de les màquines recreatives? Street fighter es compon d’una saga de 13 jocs originals, que van des de l’Street Fighter I fins al l’Street Fighter IV, amb les seves extensions i evolucions pertinents. Per tal de que us feu una idea, tant sols de la segona entrega d’aquest joc hi ha fins a 5 edicions diferents.

La primera entrega del joc va sortir al salons recreatius l’any 1987 i va ser un exitàs, gràcies a les novetats que aportava en relació a la resta de jocs que fins a aquell moment existien. Van ser 4 anys fins que no va sortir la segona edició amb personatges millorats, més escenaris i millor interacció entre jugador màquina. Aquesta segona edició com hem comentat va ser la que més adeptes ha aconseguit reclutar durant tots els temps i és de la qual existeixen més evolucions, modificacions i millores.

Per tal de que us feu una idea de la magnitud d’aquesta entrega, Street Fighter II, podeu clicar en aquest enllaç i gaudir d’una vídeo on el jugador supera tots els nivells de dificultat sense ser tocat ni un sol cap per cap dels adversaris.

Street Fighter, no només s’ha conformat ens ser un videojoc, ja sigui de màquines recreatives o de vídeo-consoles. L’any 1994 es va presentar al món la pel·lícula Street Fighter: The Movie on surten tots els jugadors del videojoc enfrontats entre si les forces del bé i del mal. La última novetat (març 2009) del fenomen Street Fighter es el segon film, anomenat Street Fighter: La llegenda de Chun-Li.

Per últim i centrant-nos en el panorama jocs en flash, són moltes les edicions i les propostes que podem trobar per la xarxa. Des d’aquí us oferim la possibilitat de jugar a la versió Street Fighter II: Champion Edition. Al meu parer una de les millors que podeu trobar per Internet. La jugabilitat es molt assequible, els controls són fàcils d’aprendre i de posar en pràctica (Fletxes de control i 6 tecles).

Viatgeu una mica per la xarxa i gaudiu d’algunes imatges, vídeos i jocs de la saga Street Fighter. Segur que us veneStreet Fighter Gamen records de temps enrere.

Jo porto tota la tarda de “remember” i pèls de punta.