Parlant de jocs a can Verbalia

L’Oriol Solé escriu una entrevista setmanal a Verbalia, a una secció nomenada “Entrevistes en joc”. Cada entrevista és la mirada sobre els jocs d’un personatge diferent. La tria és molt acurada, hi ha personatges de tota mena, molts d’ells no estan vinculats directament amb la indústria dels jocs, però tots tenen un denominador comú: són jugadors.

L’Oriol té ànima de periodista. Es nota en les preguntes que fa. Escolta amb interés el que acabes de dir, i quan repregunta veus que busca alguna cosa. Però a les entrevistes en joc no hi ha només paraules. La mirada atenta de l’Adrià Calvo, el fotògraf, completa el quadre i permet fer-se una idea del to de l’entrevistat.

Aquesta setmana vam conversar de tot en aquesta entrevista. Un cop l’hagueu llegit, no us perdeu la resta. La suma de tota la llista de convidats, de preguntes i de formes d’apropar-se al món del joc dóna com a resultat una mirada caleidoscòpica que val molt la pena.