El triquet del Born. Calendari gener-abril

Triquet de jocsEl triquet de Born és un espai adreçat a joves i adults on es poden aprendre i practicar jocs de taula i tauler que van ser practicats a Barcelona, Europa i al món als segles XVII i XVIII.

Està concebut com un club de jocs on els participants poden repetir tants cops com vulguin. Cada reunió del triquet comença amb la presentació d’un nou joc i el seu context històric i cultural. Els participants, distribuïts en taules, fan algunes partides d’aquest joc.

Després es proposa un llistat de jocs diferents (alguns han estat protagonistes d’edicions anteriors, d’altres ho seran en el futur) i els jugadors els poden demanar i un dinamitzador els explica la seva mecànica.

Però el triquet també està concebut com una lliga. Cada partida, els jugadors poden apostar unes fitxes. Quan s’acaba la trobada, els jugadors sumen punts en funció de les fitxes acumulades en aquell moment. Els jugadors que hagin acumulat més punts després de tres trobades del triquet entren en el sorteig d’un sopar per a dues persones gentilesa de Moritz, al 300 del Born, l’espai gastronòmic del Born Centre Cultural.

Calendari:

  • 21 de gener
  • 18 de febrer
  • 18 de març
  • 22 d’abril

Horari: 19-20:30h

Lloc: El 300 del Born. El Born Centre Cultural

Entrada gratuïta