Jocs per l’alzheimer

El proper divendres 24 de febrer a les 19:30 h.  a  la Sala 1 del Centre Cívic  Can Déu, Alzheimer Catalunya organitza un ACTE DE COMUNICACIÓ I CAPTACIÓ DE FONS sumant-se  a la recentment inaugurada plataforma on-line del projecte “TEAMING”, donació d’un euro al mes per a un mon millor. Aquesta plataforma ja activa per Alzheimer Catalunya a través d’aquest l’enllaç, permetrà contribuir a la tasca diària d’aquesta entitat, sumant aquests petits gestos en una potent xarxa solidària que ens permetrà fer grans coses.

L’acte, que serà conduït pel periodista Víctor Endrino, tindrà un esperit lúdic i positiu fent participar i divertir als assistents en favor de les persones afectades per l’Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives. Plantejarem enigmes verbals com presentats per l’enigmista Màrius Serra, tindrem també altres activitats lúdiques (monòleg a càrrec de Marc Montal) i participatives (jocs amb Oriol Ripoll)  amb premis per als assistents.
Per assistir a aquest acte, i com a forma simbòlica d’implicació en la causa,  s’ha de fer efectiu el pagament d’un euro a través d’Atrapalo. Les places són  limitades i es confirmarà assistència per estricte ordre d’arribada.