Jugar a la lluna

Hola a tots!, de l’estiu bé sabem que les nits són les més curtes de l’any entre moltíssimes altres coses. Per això i que els dies estan menys plens de núvols que la resta de l’any que hem d’aprofitar el temps per mirar al cel i veure el satèl·lit que ens rodeja contínuament.

Sempre he recordat aquelles imatges de Armstrong i Aldrin caminant per sol lunar i el tema de la gravetat sempre ha cridat el meu interès. És curiós, entre 1969 i 1972 es van fer més “incursions” a la lluna, i fins i tot algú va dedicar-se a jugar a golf. Parlo d’Alan Shepard, de fet, considerat el cinquè home en trepitjar la lluna al 1971.

Avui vull deixar-vos aquest joc de golf on haureu de calibrar molt bé els vostres llançaments doncs el terreny de joc són planetes amb la seva particular llei de la gravetat.
Cliqueu aquí i podreu començar aquest joc tant addictiu:  Sector 6.