“Crear per jugar” als XVIII Cursos d’Estiu a l’INEFC Bcn!

El curs Jugar per crear, crear per jugar” va donant voltes arreu de Catalunya per fomentar la creativitat en el món dels jocs.

L’any passat van formar part de la programació dels  Cursos d’Estiu de l’ Educació Física i l’Esport de l’INEFC de Barcelona, omplint totes les places que hi havia,  i enguany (del 4 al 8 de juliol’11) hi tornem a estar programats!

Va ser un bon curs, i en van sortir una bona pila de propostes de joc ben diferents!

Com anirà aquest any?

De moment, encara hi ha la inscripció oberta i places disponibles… pel que si voleu  venir a conèixer dinàmiques i tècniques per “inventar-vos” jocs, no dubteu: del 4 al 8 de juliol a la tarda (de 16:00 a 19:00) apunteu-vos al curs!

A més d’aquesta proposta, als “cursos d’estiu” hi podreu trobar altres ofertes relacionades amb l’ensenyament (primari i secundari), amb l’activitat física i la salut, el creixement personal, l’entrenament esportiu, l’organització i gestió esportiva, i també d’altres recursos i experiències que us poden ser d’interès.

En total, podeu comptar amb gairebé 30 propostes formatives diferents per fer en tres franges horàries: de 8:00 a 11:00, d’11:30 a 14:30 i de 16:00 a 19:00. D’aquesta manera, podeu arribar a combinar tres cursos diferents en una sola setmana!

Cada un dels cursos té una durada de 20h i alguns d’ells estan reconeguts pel Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i per totes les universitats de l’Institut Joan Lluís Vives (UAB, UdG, UOC,…)

El període d’inscripció a través del web s’acaba el dia 20 de juny, però de ben segur que podreu trucar per telèfon si se us ha passat la data!

Per si us animeu a fer-ho aquest cap de setmana, la inscripció es pot fer  per d’internet, de forma presencial o telefònica (93 425 54 45 ext.226 i ext 262).

Què fareu del  4 al 8 de juliol 2011? Ens veiem a INEFC!

Nota: si voleu estar assabentats del que va passant als cursos, els trobareu al twitter: @Estiu_INEFC