Ultimate team al Fifa 11

El FIFA 11 és un joc de simulació de futbol bastant realista. És la versió del 2011, però aquest joc es ven des del 1994. Es pot trobar per a PS3, XBOX 360, Wii, PC, DS, PSP i PS2.

Quan jugues pots fer diverses coses:

  • fer un partit controlant un equip i triant l’adversari controlat per la màquina,
  • començar una carrera amb un equip, que tries com dirigir-lo i fer-lo jugar,
  • crear-te un jugador i fer-lo jugar per diferents equips fins a ser el millor, tant sigui jugador de camp com de porter,
  • jugar on-line amb altra gent o amics de tot el món,
  • i la modalitat que per a mi és la més interessant: l’Ultimate Team, que només es troba a les versions per PS3 i XBOX 360.

A l’ Ultimate Team et crees el nom i l’equipació del teu equip, i comences amb uns jugadors a l’atzar. Cada jugador té un número que indica la seva qualitat. Els números van des del 55 (que és molt dolent), fins al 91 o 93 de Messi o Cristiano Ronaldo, entre altres.

Els jugadors estan contracats per un nombre de partits. Si quan el contracte acaba no els renoves, marxen.

Es fan partits contra la màquina o on-line i vas guanyant monedes en funció del resultat.

Amb les monedes pots comprar sobres de jugadors: sobres de bronze on apareixen els jugadors més dolents (55-74), de plata (75-79), i d’or amb els jugadors més bons (79 o més). Dins d’un sobre també et poden tocar contractes, equipacions, entrenadors, estadis i coses per curar els jugadors quan estan lesionats. També tens la opció de comprar jugadors en subhasta.

Es poden jugar tornejos. Cadascun té diferents regles (per exemple diuen que tots els jugadors han de ser d’or, o d’una lliga determinada) i dificultat. El premi per guanyar el torneig varia segons la dificultat.

En aquests vídeos podeu veure el trailer del joc i de la modalitat Ultimate team.