Trio

Molt bon dia! Estic molt content perquè ha arribat la primavera!, i es que amb el bon temps m’encanta sortir amb els amics a les terrasses per fer uns beures i, perquè no, unes partides a algun joc ben fàcil i senzill.
El que us explico avui és un joc super ràpid per poder jugar on sigui amb una altra persona. Sembla molt senzill, però quan aneu agafant el truc, veureu quin mal de cap alhora de col·locar números.
El joc es diu Trio i l’he tret, com d’altres que he explicat anteriorment, del llibre 100 juegos estratégicos de Walter Joris.
Per jugar necessitem fer una quadrícula de 6X6 i un color diferent per cada jugador. Per torns, han d’anar omplint-la amb números 1,2 o 3 fins que no quedi cap casella lliure.
Un cop fet això, per torns els jugadors marquen una sèrie seguida d’1-2-3 (no cal que sigui odrdenada) fins que no es pugui fer cap connexió més.
Per saber quin és el guanyador, es sumen els números de cada jugador que han quedat fora de les sèries.
Realment és senzill i ràpid, però l’estratègia d’on col·locar els números cada cop sona més que pensar…En el cas que veieu abaix el resultat és de 7-11.