Snow truck, com ens agrada la neu!

Molt bon dia, l’altre dia vaig anar a la neu a fer una mica l’indi amb el trineu. La veritat és que no vaig poder gaudir com volia, doncs no hi havia la quantitat de gruix que m’hagués agradat per jugar-hi.

Com que aquests dies sembla que ha nevat força, aquest cap de setmana anirem una altre vegada. Per anar fent boca, he trobat aquest joc que m’ha semblat divertit perquè combina conducció, habilitat i neu!! en un estil que personalment trobo molt adequat per aquests tipus de jocs. Es tracta del joc Snow Truck i l’ha fet i6. Si voleu veure més jocs d’aquesta gent, doncs tenen uns quants, podeu mirar la seva web.

Però tornant a trineus i jugar a la neu amb ells, no puc deixar de mirar aquest vídeo. Pels amants de llençar-se amb un plàstic per l’or blanc, mireu quin circuit s’han muntat a Sierra Nevada (i no parlo de la de Granada-Almeria, si no del Llac Tahoe entre California i Nevada), pensarem de fer un per aquí….