Videojocs… absurds o creatius?

Bé, he rescatat un web dels delicious de videojocs que tinc a l’ordinador per compartir una idea que passa pel meu cap desde que passessin les festes del nadal i veiés a tants amics enganxats als seus nous jocs de consola.

En la meva opinió, crec que estem en un nivell molt bo en quant a videojoc i les generacions futures estàn més que interessats en la programació, amb el que el futur del món dels videojocs està assegurat sigui com sigui.

El que vull remarcar és que tot i anar tant bé aquesta indústria, la creativitat no pot parar ni un moment i em fa molta gràcia compartir aquest enllaç amb 20 títols de videojocs que són entre absurds i creatius. I és que realment el que importa és trobar el component màxim de diversió i com que de públic hi ha per parar un tren, se les inventen totes!. Però…on és el límit?

A més, vull aprofitar per compartir tres videos que he vist no fa gaire i que recullen a la seva manera l’evolució dels videojocs. Estic segur que molts de vosaltres recordareu alguns titols que surten:

 

 

 

History of Gaming from Florian Smolka on Vimeo.