El Dia de la Diversitat

Ahir vam celebrar el Dia de la Diversitat. Al Centre Cívic Joan Oliver Pere IV s’hi van trobar uns 800 alumnes de diferents centres educatius de Barcelona per treballar, a través de dinàmiques, jocs i tallers, alguns aspectes dels Drets Fonamentals.

L’activitat està organitzada per la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona i la FRA i ha comptat amb el suport de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i el Consorci d’Educació. L’equip de Jocs al segon ens hem encarregat de la producció de tot l’esdeveniment i de la dinamització d’algunes activitats.

Al web oficial de l’esdeveniment hi trobareu informació sobre les entitats que hi han participat, i materials per treballar a l’aula. I al web de l’Ajuntament hi podeu trobar un vídeo que mostra l’activitat realitzada.