Videojocs i educació

Ara sí. Tot el món ja és a la normalitat i nosaltres no podíem ser menys. Així que Jocs.org torna a “posar-se les piles” i a publicar articles sobre jocs de dilluns a divendres. I  volem començar amb dos articles que parlen sobre els videojocs i l’educació.

Mas vale malo aconsejado va sortir publicat dissabte passat a l’ES de La Vanguardia. El punt de partida és el llibre Si és dolent t’ho recomano, i a partir d’aquí es reflexiona sobre la relació entre videojocs i educació. El segon és ¡No me molestes, mamà; estoy aprendiendo!,   l’escriu Eduard Punset i parla dels aprenentatges que es poden fer mentre s’està jugant davant una pantalla.

Són dues reflexions per començar el curs. Potser algun dia caldrà veure de quina forma integrar realment el joc en l’aprenentatge escolar. M’ho apunto per parlar-ho algun dia.

Nota: la il·lustració és de la Luisa Vera.