Qüestions pendents

Ahir va ser un dia de buscar entre papers antics al despatx. Vaig rellegir material escrit fa molts anys i uns quants articles interessants. Entre tot el que va aparéixer, de la resta ja en parlaré algun dia, hi un article escrit per un dels meus mestres en això del joc (no hi ha hagut gaires, de persones que m’hagin ensenyat tant): el Gerard Agustín.

En aquella època ell era el cap de l’àmbit de jocs de L’Escola de l’esplai, jo acabava d’entrar a l’Escola i va ensenyar-me a endreçar la informació que sabia sobre jocs i posar-la en un àmbit educatiu. Poc després va escriure aquest article, que malgrat que han passat quinze anys és totalment vigent. I per això, si es dóna el cas, en algunes de les meves formacions aquests plantejaments encara hi són presents.

Així que, quinze anys després, gaudiu d’aquestes qüestions (encara) pendents.