Animals al metro de Londres

Ja fa un temps que tinc desat al meu un enllaç que em va cridar l’atenció: animals amagats al metro de Londres. Vés  a saber com va anar la cosa, però sabem segur que la iniciativa és de Paul Middlewick un dissenyador gràfic que un dia va descobrir la imatge d’un elefant al metro de Londres. Des de llavors, sembla que l’Elefant “va aparèixer” al metro l’any 1988, va trobar uns quants més.

De tot això va fer un web i els va posar tots.

La cosa va tenir tant de ressò que va donar la volta al món. I, com era d’esperar, se’n va fer un merchandising bastant bàsic (imagineu: samarretes, llibres) i  aquest petit joc en flash que et repta a trobar nous animals. M’agradaria tenir el cap prou clar com per posar-me a buscar animals al metro de Barcelona. Ho apuntaré a la llista de coses que faré el dia que em jubili.