Reciclajoc. Com donar joc al material de rebuig

912Aquest és el llibre que tinc entre les mans.:

“RECICLAJUEGO. Como dar juego al material de desecho”.

Escrit per Francesc Martín, i publicat per l’editorial Paidotribo al 2007, és el recull de la feina que fa aquest mestre en la proposta constant de jugar amb el material de rebuig.

Dins l’obra, podem trobar-hi la justificació de l’ús de materials de rebuig com a base per la construcció de materials de joc, un seguit de fitxes per a la transformació i construcció de nous materials (pilotes, raquetes,xanques, cistelles…), jocs amb material transformat, i jocs d’arreu del món que es juguen amb material que ell anomena de rebuig (llaunes, plats, xapes…).

Si volem, podem trobar més informació relacionada amb aquest llibre mirant  la seva web, o assistint a algun dels cursos que imparteix  (com en alguna edició dels cursos d’estiu de l’INEFC de Barcelona) en defensa aquest recurs educatiu.