Trama al Passeig de les persones

TramaTrama és el joc de l’Any Cerdà. És un joc de cartes per a 3-6 participants que es dediquen a pensar la ciutat i que han d’aconseguir tirar endavant un mínim de projectes urbanístics. Però cada participant té una sèrie d’objectius secrets i la seva puntuació depèn del nombre de projectes aprovats que  responguin als seus objectius.

Ah! Però com passa a la vida real, el joc no s’acaba amb el que decideixen els pensadors, sinó que és la ciutadania qui aprova, millora o revoca els projectes (i fa que els participants sumin més o menys punts).

El joc el podreu aprendre els propers 26 i 27 de setembre al Passeig de les Persones. Més endavant es podrà aconseguir amb un diari (ja informarem), podreu aprendre a jugar a través d’un vídeo i fins i tot, descobrir adaptacions del joc per a més petits.

El joc l’hem creat, tant en continguts com en mecànica) conjuntament amb l’oficina de l’any Cerdà. La imatge forma part de la impressió del joc tal i com apareixerà encartat al diari.