La pell de l’Eixample

Flyer per la web de jocs_300Llegim al web de l’Any Cerdà (allà hi ha més informacions lúdiques, però continuarem informant):

Amb motiu de la celebració de l’Any Cerdà, el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) us convida a recórrer l’Eixample parant atenció en les façanes del edificis, tot descobrint els diferents corrents estètics que han modelat la fesomia d’aquesta part de la ciutat.

El joc pretén facilitar les eines bàsiques per aprendre a “llegir” els elements arquitectònics de les façanes, tot relacionant-les amb els períodes històrics i les modes artístiques que les han inspirades, des del primer Eixample premodernista fins avui. Descodificar el llenguatge amb què s’expressa l’arquitectura us aportarà una visió sorprenent i nova del paisatge urbà.

Podreu triar entre dues rutes: una que transcorre per la senyorial dreta de l’Eixample (ruta blava) i l’altra que s’endinsa en el popular barri de Sant Antoni (ruta vermella).

Dia: Dissabte 26 de setembre de 2009.
Hora: 11.00 h.
Durada: 2,5 hores aprox.
Lloc d’inici del joc:

  • Ruta blava: Jardins de Laura Albéniz (c/ Pau Claris, 182, interior d’illa).
  • Ruta vermella: Jardins d’Emma de Barcelona (c/ Comte Borrell, 157-159, interior d’illa).

Material necessari:
Càmera fotogràfica digital i cable USB per descarregar les imatges a un ordinador.

Inscripcions:

  • Del 21 al 25 de setembre al web del Museu.
  • El mateix dia 26 de setembre en els punts d’inici, una hora abans de començar.

L’activitat és gratuïta, apta per a tots els públics i hi haurà premis a la participació i a les millors fotografies. Es recomana participar-hi en grups de fins a 5 persones.

Flyer per la web de jocs pel darrere