Paper toys

paper-toysL’altre dia sortia d’una reunió i vaig decidir passar-me per la llibreria del CCCB a buscar un exemplar que havia vist feia dies.Tinc el mal costum de mirar la secció de disseny i vaig trobar-me aquesta perla.

Es tracta d’un llibre reversible. Per una cara hi ha una sèrie de propostes per crear uns llibres màgics de paper (sobretot popups) i per l’altra, el que ens ocupa: tota una sèrie de propostes per fer joguines de paper.

Hi ha flexàgons, carteres màgiques, cadàvers exquisits amb paper i moltes altres propostes.

Si voleu, podeu fer-li una ullada a la plana d’Amazon. I si voleu saber què és un flexàgon, podeu veure el que usem per presentar-nos, capturat de la plana de German Chamorro. Prometo explicar més endavant algunes de les altres propostes que apareixen al llibre.