MindJolt Games

enfeinatMindJolt Games, que traduït literalment seria Jocs per sacsejar la ment, es una aplicació del popularitzat Facebook, evidentment i com podeu deduir pel nom es una aplicació que tracta especialitzada en jocs per passar una estona fent servir el coco.

Doncs bé, per aquells usuaris que us passeu moltes hores enfront de la pantalla del vostre ordenador i a mesura que passa el temps, la cara us canvia i se us torna cada cop més i més avorrida, aquí teniu la salvació.

Si busqueu aquesta aplicació a la pàgina principal hi podreu trobar jocs de tot tipus i contingut (Acció, puzles, estratègia, disparar, esports i un calaix de sastre amb). Us recordo que abans de poder navegar per l’aplicació MindJolt Games, haureu d’acceptar la sol·licitud de l’aplicació i un cop a dins ja podreu provar infinitat de jocs.

La majoria de jocs que ens ofereix són per demostrar les nostres habilitats i reflexos tant amb el ratolí com amb el teclat (Crazy Taxi, Qilox, Glamour Parking, etc.) El ventall i la quantitat de jocs es molt gran, ja que tenim des dels més típics que hem pogut gaudir a les màquines recreatives fins a jocs tant peculiars com l’Home més fort del món, per poder visualitzar els enllaços has de tenir instal·lada l’aplicació.

Crazy TaxiUna altra de les particularitats d’aquesta aplicació es que tots els teus amics del portal facebook poden veure a quins dels jocs jugues i reptar-te per veure qui de tots fa la millor puntuació. A banda, les puntuacions es poden publicar al nostre mur i així mantenir-nos informats en tot moment de que fan els nostres companys de joc.

Aquelles grans tardes d’estiu que et toca estar pendent de l’ordenador i que no te’n pots escapar, sempre et vindrà bé una paradeta i una refrescant partida a qualsevol dels jocs que ens ofereix aquesta aplicació.