El joc dels museus

El Joc dels Museus, creat per La Factoria d’imatges, s’ha posat en marxa! Tens temps d’inscriure’t fins el diumenge 17 de maig a les 12 de la nit. El joc començarà el 18 de maig i s’allargarà fins el 12 de juny. Cada dia, de dilluns a divendres, es formularan tres preguntes de diferents graus de dificultat sobre els museus de Catalunya que es publicaran diàriament a la 1 de la matinada i s’hauran de respondre abans de les 12 de la nit del del mateix dia. Les preguntes seran les mateixes per tothom i és imprescindible que els/les participants les responguin totes.
Totes les preguntes i respostes han estat i seran supervisades i seleccionades pels museus participants i per la Direcció General del Patrimoni Cultural.

ELS PREMIS!
Els tres primers classificats, i per ordre de puntuació, podran escollir entre:

1.- Cap de setmana per a dues persones a Món St. Benet.
2.- Nit d’Hotel per a dues persones amb esmorzar inclòs al Parador Ducs de Cardona.
3.- Ruta amb el vaixell de vela llatina de 1915 per a quatre persones. A escollir entre les que proposa el Museu de Pesca de Palamós.