Motherload

motherload2Una nau arriba a un misteriós lloc i deixa caure una màquina-robot per trobar or i altres minerals que estan amagats al subsòl del planeta. Fins aquí seria un joc senzill si no fos perquè el temps, i la quantitat de combustible juga en contra del jugador.

Així que estem davant d’un problema on cal “nedar i guardar la roba” ja que cal saber gestionar l’ambició, el temps, el “fuel” i la profunditat a la què s’està treballant per tal que, i ho sé per experiència, la nau no exploti sense remei.

La proposta resulta força interessant i difícil (sé per experiència què vol dir que exploti la nau) i dóna per pensar una estona sobre quina posició prenem davant d’un problema de gestió recursos-temps.

El joc el vaig descobrir a Don Pixel, una web plena de jocs de tota mena i ha estat desenvolupat per XGen Studios, una empresa amb una proposta de jocs força interessant.


Valoració

  • Originalitat del tema: 5/5
  • Originalitat de la mecànica del joc: 5/5
  • Rejugabilitat: 5/5
  • Senzillesa de les normes: 5/5