Taller de jocs de falda

folletEns acaba d’arribar una informació des de Can Butjosa, la biblioteca infantil i juvenil de Parets del Vallès. Us transcrivim el que diu la documentació:

A la Biblioteca ens mou l’interès per ajudara descobrir el món dels contes i de la lectura a tothom i ens hem adonat que quan abans es faci aquesta descoberta millor, per això vam posar en marxa el  primer taller de “ jocs de falda” el curs 00/01.

Els jocs de falda acompanyats de cantarelles són els “ primers contes “ que escoltaran els infants, amb l’ ajuda dels adults que en tenen cura, és clar! Així fomentem l’escolta atenta i motivarem a l’infant per a aprenentatges futurs.

El curs va dirigit a pares i mares,  on l’objectiu general del curs és fer-los redescobrir i aprofitar al màxim, tot prenent-ne consciència, les pròpies capacitats d’interacció i comunicació com són: la mirada, el tacte, la veu, el moviment… a través dels jocs i les cançons. A més d’enfortir els vincles afectius i emocionals entre pares i fills.

Les sessions es realitzen a la biblioteca, les duu a terme la Meritxell Garcia Gotzens, psicòloga del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de Parets del Vallès i la Mercè Palay Escardó, especialista en literatura infantil i canta conta-contes.

Podeu assistir-hi dos adults per família : pare i mare, àvia i pare, avi i mare, tiets, cosins etc.  Els que habitualment us ocupeu dels petits.

El curs constarà de 6 sessions:

  • Els dimarts de 15:15 a 16:30 de la tarda, els dies  12, 19 i 26 de maig i 2, 9 i 16 de juny.
  • Preu: 60€
  • Places per a 15 famílies
  • Cal inscriure’s a la Biblioteca, trucant o enviant un mail