Orbox

orboxOrbox és un joc on cal moure una nau espacial i portar-lo al lloc marcat per un punt vermell. La partida es desenvolupa en vint nivells de dificultat creixent.

Desenvolupament

Per aconseguir l’objectiu caldrà fer rebotar la nau amb els altres elements que es troben distribuits per l’espai.

Però com el joc es distribueix en nivells, el recorregut és cada cop més difícil, apareixen nous elements i caldrà descobrir com es reacciona que es xoca amb ells. Tots aquests elements fan d’Orbox un joc altament addictiu, amb els elements necessaris per passar una bona estona.

Orbox és una versió electrònica del conegut Motín espacial de Binary Arts i editada a l’estat espanyol per Popular de juguetes. Sens dubte una bona modificació amb nous elements que no podien aparèixer a la versió del joc en tauler.


Valoració

Originalitat del tema:4/5
Originalitat de la mecànica del joc: 5/5
Rejugabilitat: 5/5
Senzillesa de les normes: 5/5