3r Torneig de Carcassonne de la Llum

D'enginy, Notícies, On anar

Com ja comença a ser una tradició, per les festes de la Llum de Manresa, el Club del Joc monta el Torneig de Carcassonne de la Llum, que aquest any arriba a la 3a edició!

Si això de fer ciutats, camins, canals i ports us sembla que és cosa vostra, us esperem el dijous 17 de febrer a les 9 al cafè-teatre La Peixera. Com a detall significatiu, el joc es juga amb l’expansió de la Llum, dues fitxes especials que homenatgen a la llegenda orígen d’aquesta diada festiva a la nostra ciutat.
Si encara no us heu apuntat, ja ho podeu fer per mail, al bloc, o qualsevol dijous al vespre al cafè-teatre La Peixera. Si voleu venir a començar a entrenar, també us hi esperem. L’etiqueta és lliure, però si veniu de medievals, no desentonareu tant, ja esteu avisats!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada