Una postal lúdica

Altres

Fa uns dies que a Paités Jocs hem canviat el nom. Hi ha algunes persones que encara no el saben i  hem intentat donar-lo a conèixer a través d’una sèrie de jocs, posar-los dins una postal de Nadal (una mica especial) i enviar-los a la gent amb qui hem treballat.

Pels que ja saben el nou nom, a la mateixa postal hi ha una sèrie de propostes per fer a la sobretaula de qualsevol dia (els de Nadal inclosos).

I per a la resta d’amics us ho hem preparat en format digital (enviar-ho en paper a tots és molt complicat!!!) i us ho hem penjat en pdf. Així que aquí trobareu els jocs per descobrir el nostre nou nom i aquí els jocs per a la sobretaula.

9 thoughts on “Una postal lúdica

 1. Sou uns cracks!, però per llegir-ho la primera vegada m’he tornat guillada. Bé quan tingui algun moment m’hi aniré posant, perquè tot el que feu és interessant.
  Bones festes i bon Any Nou

 2. Oriol, se m’acaba de cremar el dinar buscant el nom!!! Ja vas veure l’altre dia que això de jugar se’m dóna d’aquella manera, però us felicito per fer una feina tan divertida. Aquesta nit posaré a prova els jocs, sobretot el de desparar taula ha ha!
  BON NADAL!!!

 3. Fantàstic… No m’ha costat (potser perquè sóc de lletres, o bé ja ho coneixia).

  Salut a tots!!!! Una abraçada ben forta i esperem veure’ns aviat.

  Que vagi molt bé (ja veieu que es pot mirar sempre, no cal que sigui per Nadal, oi?).

  Eduard

Deixa un comentari