Dimarts al vespre, triquet del Born

Triquet de jocsEl triquet del Born és una activitat del programa de jocs del Born Centre Cultural per conèixer, aprendre i jugar a diferents jocs de taula que es podien haver practicat a qualsevol dels triquets barcelonins al segle XVIII. Està estructurat en forma de club, això vol dir que els participants poden venir tantes vegades com vulguin i es trobaran sempre alguna proposta nova.

Cada sessió començarà amb la presentació d’un joc. S’explicarà el context històric, altres formes de jugar al mateix joc o a d’altres de la mateixa família i, després els participants podran jugar-lo.

Un cop hagin acabat la partida del joc convidat del mes, disposaran d’un menú de jocs per provar lliurement. Dos dinamitzadors acompanyaran els jugadors explicant-los la mecànica de joc i resolent els dubtes que puguin anar trobant.

La sessió acabarà a les 21h i presentant quin serà el joc convidat de la següent trobada del triquet i altres propostes adreçades a públic adult del programa de jocs al Born Centre Cultural.

Entrada gratuïta

Horari: 19:30-21h

Dates de les properes reunions:

  • Dimarts 22 d’octubre del 2013
  • Dimarts 19 de novembre del 2013
  • Dimarts 17 de desembre del 2013