Enllaços per introduir-se a l’scratch

Articles, Videojocs, Videos

scratchL’altre dia vaig descobrir Scratch de la mà d’en Frank Sabaté un sistema de programació (i escombrant cap a casa, per dissenyar videojocs). Aviat sortirà un article que en parla, però com que per documentar-me m’he llegit uns quants articles interessants, els penjo aquí per si pot servir d’introducció.

Tres per començar:

Uns articles per aprofundir sobre el tema:

A part poso aquesta entrada del Tecnopolis TV fet pel professor Adolfo Plasencia i de la Univertsitat Politècnica de València. Em sembla molt interessant, potser la millor porta d’entrada al món scratch.

 

Tecnopolis Lifelong Kindergarten. from oriolripoll on Vimeo.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada