El joc d’en Roc: vols guanyar un lot de jocs?

Per jugar, Webs

Al Roc li agrada jugar, i seguint la tradició familiar ha preparat un joc perquè els infants i grans coneguin l’oferta de jocs i joguines en català. Al seu bloc ha creat cinc itineraris diferenciats per edats, a cadascun es demana als visitants que naveguin entre els webs de diferents fabricants per trobar unes informacions.

Aquest joc forma part de la campanya I tu, jugues en català?, a la que s’han adherit una quarantena de botigues de Barcelona. Cada botiga rep una capsa al voltant de la que es posen tots els jocs i les joguines que estan etiquetades en català. Aquesta capsa té una paraula secreta que vincula joc i llengua i que els participants hauran de descobrir desplaçant-se fins  una de les botigues adherides a la campanya.

El dia 2 de gener es sortejarà un lot de jocs i joguines en català per cada itinerari entre tots els participants.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada