Una baralla de cartes per jugar amb la llengua

Amb paraules, De taula

la finestra i variantsSembla que una baralla de cartes només ha de servir per jocs on els números o els colls es posin en joc. Però amb la finestra el joc és diferent: cal dir paraules que acompleixin uns requisits. I si afegeixes unes targetes blanques, el joc s’enriqueix. Si vols fer una partida aquest cap de setmana, tens l’explicació en aquest article del suplement Estils de vida de La Vanguardia.

Un joc ideal per a la família amb nens que comencen a aprendre a llegir o que ja llegeixen.

Nota: com sempre, la imatge és de la Luisa Vera.

Un pensament sobre “Una baralla de cartes per jugar amb la llengua

  1. M’ho miro segur, tinc la filla gran que ha embogit després de descobrir la lectura (té gairebé 7 anys i sovint li hem de dir que deixi de llegir per fer altres coses); per postres, està sempre rumiant jocs de paraules, dobles sentits i coses similars… així que suposo que aquest joc li encantarà!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada