Simplicitat: una catapulta casolana

Tallers

colorful-catapult-craft-photo-420-FF1007EFHA01Una de les grans virtuts dels temps en què vivim és que tot és a l’abat i que les idees arriben ràpidament a l’altra banda del món. Fa unes setmanes vaig capturar aquesta imatge a través del pinterest. Avui, fent una mica el pipa, l’he retrobat i he anat a buscar la font.

Només cal una base (pot ser una capsa, una peça de fusta, una peça de construcció que ja no s’utilitza, etc.), una pinça d’estendre la roba, un pal de polo, un tap d’ampolla i cola (ah! i uns plats per fer de punt d’arribada, però això és totalment opcional).

Amb dues imatges hi ha prou, oi? Si voleu llegir pas a pas com fer-ho, podeu seguir l’enllaç.

colorful-catapult-craft-step1-photo-150-FF1007EFHA02

 

8 pensaments sobre “Simplicitat: una catapulta casolana

  1. Ah! la capsa de sabates… més fàcil de trobar que no pas un bloc de fusta, no?

   Per cert, gran definició de “casera”: Desig immoderat de casar-se.Com deu seu un desig immoderat de casar-se?

 1. És una expressió diria que mallorquina. Allí diuen coses com “Tinc juguera”.

  Per cert, ets de lletres, no? O com a mínim la física no la vas aprovar. Primer, que amb dos cops que premis la catapulta te la carregues, la capsa de sabates. I segon, que amb la massa gairebé nul·la del cartró no fa de bon contrapès i de nou cal prémer-la amb la mà, carregant-se-la en un tres i no res.

  Igual que amb les receptes, si no ho has fet en persona, no ho canviïs.

  1. Quan vulguis et repto a provar-ho amb una capsa de sabates (i veuràs que no te la carregues tan fàcilment).

   De totes formes pensem: si posés una peça de fusta, ningú ho provaria, encara com posa una capsa de sabates, només cal buscar la manera de reforçar-ho… (veuràs que no està explicat fil per randa, només dues fotos per tal que el lector decideixi i un enllaç per is algú vol fer-ho amb una peça de fusta) 😉

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada